Hoşgeldiniz  

MHP’nin Kongresine AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım Katılırken, Belediye Başkanı Şayir Katılmadı!

admin | 26 Ağustos 2023 | Genel A- A+

MHP’nin Kongresine AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım Katılırken, Belediye Başkanı Şayir Katılmadı!

MHP’de Dilovası İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi tamamlandı. MHP’nin kongresine Cumhur İttifakı adına AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yönetimiyle katılırken, Belediye Başkanı Hamza Şayir katılmadı.

Dilovası Belediye Kültür Merkezinde yapılan İlçe Kongresine, MHP İlçe Yöneticisi Cihan Sevinç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı ilhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, dernek ve STK Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

MHP İlçe Başkanı Akay “MHP Vatan Bayrak Sevdalılarının Buluştuğu Adrestir”

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay;MHP, ülke, vatan ve bayrak sevdalılarının buluştuğu adrestir.  Cumhur İttifakı olarak bizler her zaman Liderimiz Genel Başkanımız Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçelinin emrindeyiz. Teşkilat olarak her zaman dinamik bir yapımız var, bugün bir bayrak değişimi gerçekleşiyor. Erdem Sıtar Kardeşimiz partimizin emektarlarından genç bir kardeşimiz. Partimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Kendisine başarılar diliyorum dedi.

 

Erdem Sıtar “Kutlu Davamızın Bayrağını İleriye Taşımak Boynumuzun Borcudur”

Kongrede Ülkü Ocakları Dilovası Eski İlçe Başkanı olan Erdem Sıtar, tek adaylı kongreye girerek MHP Dilovası İlçe Başkanı seçildi. Konuşmasını yapan Sıtar şu ifadelere yer verdi; “Çıktığımız bu kutlu yolda bana ve yönetimime güvenerek bu görevi layık gören Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş Bey’e ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. İl başkanımıza ve siz değerli Ülküdaşlarımın görevini boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapıp bu kutlu davamızın bayrağını çok daha ileri taşımak boynumuzun borcudur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.  Ne mutlu Türküm diyene.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle