Hoşgeldiniz  

Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu “Dilovası Ortak Paydamız”

admin | 05 Mayıs 2024 | Genel A- A+

Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu “Dilovası Ortak Paydamız”

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan  Ömeroğlu’nun uzlaşmacı tutumu belediye meclisinin mayıs ayı toplantısında da yansıyarak “Dilovası Ortak Paydamız” dedi.

Dilovası Belediyesinin Mayıs Ayı Belediye Meclisinin birinci oturumu Belediye Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis toplantısını MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar ve yönetim kurulu üyeleri ile   DEM Parti Dilovası İlçe Başkanı Sabri Uçar ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk oturum toplantısı gündeme ait maddelerin görüşülmesiyle başladı.  Gündeme alınan Belediye Meclisi Katip Üyeliği seçimi yeniden yapılarak  Ak Parti Meclis üyeleri Yavuz Yılmaz ve Muhammet Demir, 15’er oy alarak Belediye Meclisi Katip üyesi adil ve yedek olarak seçildiler. 2023 yılı kesin hesaplarının belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edilmesinden sonra, DEM Parti Meclis üyesi Eylem Güleser gündem dışı söz alarak  Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun cevaplaması için soru önergesi verdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu da DEM Partili Eylem Güleser’e konuşmasından ötürü teşekkür edip, “Dilovası’nın menfaatlerini ön planda tuttuğumuz, birlik beraberlik içinde olduğumuz müddetçe Dilovamıza çok güzel hizmet vereceğimize inanıyorum. Dilovası hepimizin ortak paydasıdır. Dilovası toplumu bizlere bu oyu ve yetkiyi ilçemize iyi günlere ve yarınlara taşıma şartıyla vermiştir. Biz de bunu birlik beraberlik içinde sağlayacağız. İlk mecliste de belirttiğimiz gibi parti rozetlerimizi bırakacağız.

HİZMETİN IRKI RENGİ MİLLİYETİ OLMAZ

Bunu yaparken de Dilovası toplumunu incitecek, kıracak, onları yanlış algılara sürükleyecek davranışlar içine girmezsek, birbirimizi anlarsak ve Dilovamızın geleceğini beraber inşa edebilirsek çok daha kıymetli olacaktır. Neticede Dilovası halkın yüzde 80’inin birbirinin tanıdığı, eş dost akraba olduğu bir ilçe. Bu hassasiyeti göz önüne alarak da çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Hizmetin ırkı, rengi, milliyeti olmaz. Bölgemize en iyi şekilde hizmet etmenin yolu ortak akılla beraber yönetmekten geçer. Bizler şeffaf ve doğru olacağız. Gelecek nesillere gerçekten güzel şeyler bırakmak için birlikte çalışacağız” dedi.

 

 

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle