Hoşgeldiniz  

CHP’nin Yeni Başkanı Turan, Konuşmasına Besmeleyle Başladı, Herkesi Kucaklama Sözü Verdi

admin | 21 Ağustos 2023 | Genel A- A+

CHP’nin Yeni Başkanı Turan, Konuşmasına Besmeleyle Başladı, Herkesi Kucaklama Sözü Verdi

Dilovası CHP’nin Olağan İlçe Kongresi  Ercan Dalkılıç Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. Başkanlığa aday olan  Servet Turan delegelerin tamamının oyunu alarak CHP’nin Yeni İlçe Başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını CHP Eski Milletvekili M.Hilal Kaplan’ın, katip üyelikleri ise Memet Kaya ve Yavuz Yılmaz’ın yaptığı kongrede birlik berberlik mesajları verildi.

Tek listeyle seçime giren   Servet Turan konuşmasına Besmeleyle başladı,  birlik beraberlik mesajları vererek başarıya odaklandığını söyledi. Katılımcılar, Kültür Merkezinin arızalı olduğu gerekçesiyle çalışmayan klimalarından dolayı  sıcak ve bunaltıcı havadan dolayı zor anlar yaşadı. Divan Başkanı M.Hilal Kaplan , Başkan Servet Turan, konuşmacılar bu duruma tepki göstererek selamlama konuşmalarını kısa tuttular.

Daha sonra, tüzük gereği oylama işlemine geçildi. Salondaki   delegelerin  tamamının oyunu olarak yeni ilçe başkanı olarak seçildi.

Geçtiğimiz hafta Eski İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu’nun istifa etmesiyle birlikte daha  öncesinde partinin ilçe  kongre kararı alınmıştı. Parti içinde sağlanan  ittifakla kongrede  ilçe başkanı adayı olan Servet Turan yeni ilçe başkanı oldu.

Kullanılan oyların tamamını alan Servet Turan CHP Dilovası yeni İlçe Başkanı oldu. Kongrede ayrıca 14 yönetim kurulu ve 7 il delegesi de belirlendi. Kongreye CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

SERVET TURAN’IN LİSTESİ

YÖNETİM KURULU: Şimal Altunlu, Murat Aptekin, Nihat Arslan, Abdurrahman Arslan, Coşkun Bayram, Hüseyin Bora, Ali Cengiz, Kenan Cebeci, Dilaver Gözel, Arda Gür, İlhan Özlü, Ramazan Sünme, Cemal Tuncay, İsmail Üstün.

İL DELEGELERİ: Servet Turan, Osman Karadeniz, Yavuz Yılmaz, Cemal Tuncay, Şimal Altunlu, Fethi Aras.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle