Hoşgeldiniz  
Slider Üstü Reklam

Milletvekili Türkkan, Kaçak denilen Çiftliğinde hayvan sevgisini gösterdi.

admin | 05 Aralık 2020 | Genel A- A+

Milletvekili Türkkan, Kaçak denilen Çiftliğinde hayvan sevgisini gösterdi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sokağa sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonunun tamamını Dilovası Köseler Köyü ile Tepecik Köyleri arasında bulunan çiftliğindeki ahırda geçirerek hayvanların altını temizlemesi dikkat çekti. Kocaeli’ndeki diğer milletvekilleri büyük kalabalıklar eşliğinde gittikleri yerlerde bekledikleri ilgiyi görürken,  Lütfü Türkkan’ın bu samimi görüntüsü vatandaşların takdirini topladı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yaz aylarında Lütfü Türkkan’a ait bu çiftiliğe kaçak yapılaşma olduğu gerekçesiyle  yıkım kararı çıkarılmış, hatta yetkililer taş üstünde taş kalmayacak, kaçak bu ahırlar bir bir yıkılacak şeklinde beyanatlar vermişti.

Olayın mahkemeye intikal etmesiyle birlikte imar kanuna aykırı olarak yapılan bölümlerin revize edilerek hayvanların barınağı yıkılmamış oldu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.