Hoşgeldiniz  

Kaymakam Dr. Metin Kubilay, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

admin | 21 Ocak 2023 | Eğitim A- A+

Kaymakam Dr. Metin Kubilay, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Dağıtım törenine katılan Kaymakam Dr. Metin Kubilay, çocukların karne sevincine ortak oldu.

Diliskelesi Şehit Can Duyar İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine; Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay’ın yanı sıra  İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir Zorlu, Rıfat Özmen, Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, Okul Müdürü Hasan Tekin öğretmeler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Dr. Metin Kubilay, öğrencilerin karnelerini vererek sevinçlerine ortak oldu. Kaymakm Dr. Metin Kubilay burada yaptığı açıklamada  Devletini milletini seven, engin insan sevgisine sahip, vatanını, bayrağını canından aziz bilen, bir insana yardım etmeyi düstur haline getiren, gördüğü kötülük karşısında bunu değiştirmeyi hedefleyen kısacası merhametli, şefkatli, sevgi dolu bir nesil inşa etmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bir yavrumuzu ayrı ayrı kutluyor, gönülden tebrik ediyorum. Evlatlarımıza iyi tatiller diliyorum. Özellikle güzel aktivitelerle vakit geçirmelerini, oyun oynamalarını, gezmelerini ama yine de boş vakitlerinde kitap okumayı, güzel alışkanlıklar edinmeyi de tavsiye ediyoruz. Siz değerli basın mensuplarına da katkılarınız vesilesiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle