Hoşgeldiniz  

Halkın İradesini Muhalefet Belediye Meclisinde Yansıtmıyor mu!

admin | 05 Kasım 2022 | Genel A- A+

Halkın İradesini Muhalefet Belediye Meclisinde Yansıtmıyor mu!

2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Belediye Meclis Üyesi Seçilen Metin Dalgalı, Belediye Meclisindeki  ilk toplantısından itibariyle  etkili konuşmaları ve kamuoyu oluşturmasıyla  dikkatleri üzerine çekti.  Diğer belediye  meclis üyelerinin siyasetten beklentilerinin uymaması  Metin Dalgalı’yı siyasetteki mücadelesinde yalnız bıraktı.

SP Belediye Meclis Üyesi Metin Dalgalı’nın ve yine kendisi gibi aynı partiden seçilen   SP meclis üyelerinin  bu çarpık durum ve duruşunu sosyal medyasından sitem dolu bir mesajla gündeme getirdi.

Belediye Meclis Üyesi Metin Dalgalı Mesajında

Merhaba sevgili sayfa arkadaşlarım ve değerli Dilovası halkı ; epey zamandır sosyal medyada yazıp çizmiyorum , biraz kırgınlığım birazda sitemim var . Malum seçilmiş bir meclis Üyesi olarak görevimi yerine getirme konusun da müsade etmiyorlar ve sürekli görevden uzaklaştırma veriyorlar . Elbette iktidarın payı kadar muhalefetinde bu görevsizliğimden payı vardır .kutuplaşmış bir siyasetin karşıtı kutuplaşmış bir muhalefet olmamalı ! Bana yapılanlara çok ta kafa yormuyorum , çok şükür alnım açık toplumda gezebiliyorum . Ne dediysem halk için , halkın menfaati için demişimdir .
Bir kaç gündür belediye Başkanı ve akrabasını başkan yardımcısı yaptığından dolayı haberler yapılıyor ve sosyal medyada tartışılıyor . Elbette karşı olduğumu belirterek doğru bulmadığımı belirtmek isterim . Fakat Dilovası halkı gerek iktidara oy vermiş yada muhalefet olanların hak hukuk noktasında dizine vurmasının vaktinin geçtiğini artık bilmeleri ve düşünmeleri gerekir .
Belediyenin işçi kurumu , başkanında İŞKUR Muduru gibi gelişi güzel belediyeye işçi alımlarını kaç kişi sorguladı ;
Satılan liman arsası 153 milyon , Polisan karşısındaki satılan tır parkı 13 milyon , bakanlıklardan gelen paraların nerede olduğunu sorgulayan var mı ?
Onu demiş bunu demiş yani gey demiş onu konuşmak bile istemiyorum , asalet sonradan kazanılmaz , ahlak parayla yada mevki makamla alınan bir şey değil !
Kısacası sevgili dostlar bizler ilk hatayı komşuyu dövdurmekle yaptık , e tabi şimdi handa onlarda hamam da , yiyebildiği kadar yesinler . Ha bu arada kısa bir dipnot ; en çok kazanan kimler derseniz : reklamcılar , promosyoncular , bir de oy veripte küfredenler !
Saygılarımla
Metin Dalgalı
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle