Hoşgeldiniz  

Dört Binanın Çatısı Cayır Cayır Yandı!

admin | 27 Haziran 2021 | Genel A- A+

Dört Binanın Çatısı Cayır Cayır Yandı!

Orhangazi Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde bulunan 228/1 üzerinde bulunan Vezir Altuğ’a ait 4 katlı apartmanın çatısının onarımı sırasında çıkan yangın bir anda yan binalara da sıçrayarak Ahmet Çelik ve kardeşlerine ait bitişik iki binaya da sıçramasıyla birlikte kontrol altına alınamayan yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi yangın alanına giderek söndürme çalışmalarına katıldı. Vatandaşların da destek verdiği yangın uzun uğraşlar soncunda kontrol altına alındı. Olay yerinde bekletilen çok sayıda sağlık ekibi yoğun dumandan etkilenen vatandaşlara ilk yardımda bulundu.

Yangında itfaiye araçları olay yerine hızlıca gelmesiyle birlikte bir süre sonra söndürme sularının yetmediği kısa sürelide olsa panik yaşandığı gözlendi. Daha sonra Gebze’den takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte yangının söndürülmesine devam edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Dört Binanın Çatısı Cayır Cayır Yandı! için 1 yorum

  1. Sefer Turung dedi ki:

    Dilovası itfaiye ekipleri maalesef daha öncede benim evimde de çıkan yangında boş tankerlerle yangın alanına gelmişlerdi ve hiçbir şekilde yangına müdahale edemediler Neyseki Gebze itfaiyeleri o anda yetişip yangına müdahale etmişlerdi Tabii o zaman Evim Yanıp Kül olmuştu Yani demek istiyorum ki dilovası İtfaiyesi beş para etmez hiçbir eğitim ve hiçbir yangınla ilgili bilgileri olmayan bir grup İşe yaramazlar

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle