Hoşgeldiniz  

Dilovası’nın Mucit Çocukları, Ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elinden Aldı

admin | 05 Kasım 2022 | Eğitim A- A+

Dilovası’nın Mucit  Çocukları,  Ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elinden Aldı

Geçtiğimiz hafta içi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Kocaeli Kongre ve Kültür  Merkezinde katılımıyla düzenlenen “Cumhuriyetin 99’uncu yılı dolayısıyla 99 okula daha robotik kodlama atölyesi” proğramında ödülleri verildi.

Dilovası Mehmet Akif Ersoy İmamhatip Ortakolu Müdürü Ünal Demir’in yönlendirmesi ve okul içindeki organizasyonuyla Kodeli’22 yarışmaları kapsamında düzenlenen temel çizgi izleyen kategorisinde okul  öğretmen ve öğrencileri, robotik kotlama sınıfında  tasarladıkları  TU-BOT  isimli robot en iyi hız derecesi göstererek il birincisi oldu.

Yine aynı kategoride Dilovası Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından tasarlanan DİLBOT isimli robot üçüncü oldu. Çevre temalı yarışmada ise yine  Temizlik Avcıları isimli proje il üçüncüsü oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in katılımıyla düzenlenen proğrama Vali Seddar Yavuz ve Başkan Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Ahmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker ve Cemil Yaman,  İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli birim müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle