Hoşgeldiniz  
Slider Üstü Reklam

Dilovası Belediyesinde Gelenek Hiç Değişmiyor; Anlayış “BİZ VE ÖTEKİLER”

admin | 12 Kasım 2024 | Dernek STK, Dilovası, Genel A- A+

Dilovası Belediyesinde Gelenek Hiç Değişmiyor; Anlayış “BİZ VE ÖTEKİLER”

Dilovası Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Coşar, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Sevinç’in Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu tarafından el çektirilmesini sert bir dille eleştirirdi.

Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Coşar yaptığı yazılı açıklamada  şöyle dedi “Dilovası siyasetindeki anlayış maalesef 30 yıl önce ne ise bu günde aynı. AK Parti ile başlayan ve Cumhur İttifakı ile devam eden siyasi anlayışta da belediye kurumundaki yönetici ve personel tahsisin de  “hep  biz ve ötekiler” anlayışı maalesef  devam ediyor.

Seçim döneminde Gümüşhaneli, Giresunlu, Ordulu, Sakaryalı, Trabzonlu, Kastamonulu gibi AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının oy deposu olarak görünen bölgelerimizin Derneklerine hatta seçmenlerimizin evlerine kadara gidilmiş, AK Parti olarak oyunuza talibiz, Cumhur İttifakından Cihan Sevinç’i Belediye Meclis Üyesi ve bununla birlikte Belediye Başkan Yardımcısı olarak protokolle karara bağlanmıştır. Adil ve adaletli bir yönetim palavralarıyla göstermelik Belediye Yardımcılığı verilmiş, maalesef 6 ay bile geçmeden çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak Cihan Sevinç’i görevden el çektirilmiştir.  Madem el çektirdiniz o zaman sizin hep öteki olarak gördüğünüz bir gelenekten gelen meclis üyelerinden Osman Akbulut, İbrahim Karagöz veya Fatih Meral’i  göreve davet etseydiniz. Hep bizden olsun bizimkilerden olsun anlayışına yuh olsun.

Bu gerçeği bir kez daha gördük, blok oylar hep bir kesimden geliyor, yönetim ve güç hep farklı bir kesimin elinde bulunuyor. Yani Davul hep bizim boynumuzda tokmak hep onların ellerinde. 30 yıldır bu filmi hep izliyoruz onlardaki  “ hep biz ve ötekiler anlayışı tecelli etmiştir diyerek tepkisini dile getirdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Dilovası Belediyesinde Gelenek Hiç Değişmiyor; Anlayış “BİZ VE ÖTEKİLER” için 1 yorum

  1. Ahmet seymen dedi ki:

    Halk tarafından bu kadar sevilen değer verilen bir insanın bu sekilde görevden alınması bizi derinden üzmüştür. İnşallah kendisini 2028 yerel seçimlerinde dilovası belediye baskan adayı olarak görmek istiyoruz

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.