Hoşgeldiniz  

Diliskelesi Mahallesine Ulaşım Yine Yok, Vatandaş Tepkili!

admin | 19 Kasım 2023 | Genel A- A+

Diliskelesi Mahallesine Ulaşım Yine Yok, Vatandaş Tepkili!

Diliskelesi Mahallesi’nin, ilçeyle olan tek bağlantı yolu olan Otoban köprüsü altı ve civarı, her yağış sonrasında, yağan yağmur sularının birikmesiyle araç ve yaya trafiğine kapanıyor. Mahalle sakinleri, 200 metrelik mesafeye gidebilmek için  Muallimköy ve Gebze’yi dolanarak 15 km kat ettikten  sonra ancak Dilovası merkezine ulaşabiliyor. 

Mahalleli kendilerini  temsil eden ve sorunlarını çözmede duyarsız iktidar ve muhalefet beş meclis üyesi ve başkan yardımcısına tepkili. 

Belediyenin her yıl ihaleye açarak farklı müteahhitlerin çalışmalarıyla, yağan yağmur ne kadar olursa olsun kapanmayacak denilen Diliskelesi-Dilovası yolunda ulaşım  yine sağlanamıyor.

Mahalleli bu duruma tepki göstererek, “Mahallemizin sorunlarıyla kalıcı olarak ilgilenecek maalesef ne bir yetkili ne de bir siyasi yoktur. Siyasiler, yetkililer hep sorunların çözümü için bizden oy ve destek istiyorlar. Bu dönem sadece mahallemizde iktidar muhalefet beş meclis üyesi bir başkan yardımcısı gönderdik yine de on beş yıl önceki Diliskelesi Mahallesi  nasılsa aynı Diliskelesi olmaya devam ediyoruz diyerek tepkilerini ve sahipsizliklerini gösterdiler.

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle