AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Kocaeli Eski Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, seçim çalışmalarında bulunmak üzere geldiği Dilovası’nda, Ardahanlılar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Suat Atbaş ve dernek yöneticileri tarafından coşku ile karşılandı. Dernek üyelerinin yanı sıra Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan’da hazır bulundu.
Ardahanlılar Dernek Başkanı Suat Atbaş, AK Parti Milletvekili Adayı Hemşehirleri Veysel Tipioğlu’nu ağırlamaktan hem mutluluk ve hem de onur duyduklarını belirterek “Çıkmış olduğunuz halka hizmet yolundaki Milletvekilliğinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emniyet camiasında görev yaptığınız her yerde olduğu gibi Kocaeli’de de başarılarınızla gurur duyduğumuz bürokrat olmanızla şimdide de Milletvekilliği ile taçlandıracağınızı bilmek şahsım ve hemşerilerimiz olarak çok mutluyuz” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu’da kendi evi gibi hissettiği Ardahanlılar Derneğinden olmaktan mutlu olduğunu, hemşerilerinin kendisine gönül kapısını açtığı için mutluluğu ve gururu yaşadığını söyledi.
Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’da yaptıkları konuşmalarda Veysel Tipioğlu’nun Emniyet Camiasındaki başarısını ve Milletvekilliğinde de ülkemize hizmet olarak yapacakları için çok heyecanlı olduklarını belirttiler

