Hoşgeldiniz  

Kocaeli’nde Eğitim ve Spor Alanında Marka İsim YILPORT’un Müdürü Oldu

admin | 10 Eylül 2022 | Genel A- A+

Kocaeli’nde Eğitim ve Spor Alanında Marka  İsim YILPORT’un Müdürü Oldu

Dilovası YILPORT Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okuluna Okul  Müdürü olarak göreve başlayan Öztürk Onursal Hoca Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Doktora eğitimine devam etmenin yanı Satranç Hakemi ve 1. Kademe Satranç antrenörüdür.

Öztürk Onursal, 1974 yılında Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Samandöken köyünde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Erzurum ve Oltu’da tamamladı. 1993 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Fen Ed. Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu.  Oltu, Erzurum,İzmit, Derince  ve Körfez de çeşitli okullarda öğretmenlik, teknik öğretmenlik, Laboratuvar şefliği, Alan şefliği, Teknik Müdür Yardımcılığı, Koordinatör Müdür yardımcılığı ve en son Körfez Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığı görevinden sonra Dilovası YILPORT Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okuluna Okul  Müdürü olarak atandı.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşerî bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Ayrıca Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Eğitimi Alanında Yüksek Lisans Yaptı. Halen Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Doktora eğitimine devam etmektedir.

Akademik çalışmaları olarak 2 adet sözlü bildiri sunumu kabul edildi. Halen üzerinde çalıştığı bilimsel makale hazırlığı devam etmektedir.100’ü aşkın kurs ve seminerde kursiyer, öğretim görevlisi ve formatör belgesi aldı.

Özellikle korona sürecindeki yaptığı başarılı çalışmaları dolayısıyla daha önceki başarılarına ilaveten toplamda 5 adet Başarı Belgesi, 3 adet Teşekkür Belgesi, 1 Adet Üstün Başarı Belgesi, 1 Adet Ödül Belgesi’ne layık görülmüştür.

Satranç Hakemi ve 1. Kademe Satranç antrenörüdür. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevleri bulunmaktadır.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 GazeteDilovası.com Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle