Dilovası’nda şehit aileleri ve gaziler için ramazan ayının ilk günü düzenlenen iftar programında kendilerine yer verilmediğini belirten ilçe başkanlarından tepki geldi.
Kocaeli’de Her yıl Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen ‘Büyük Aile Sofrası’ programına Dilovası ilçesindeki düzenlenen iftar program, Belediye bağlı Asude Sosyal Tesislerinde ramazan ilk günü yapıldı. Programa şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra protokol üyeleri katıldı. Programa sadece Cumhur İttifakının ilçe başkanlarının katılması, ilçedeki siyasi parti ilçe başkanlarının davet edilmemesi ise muhalefet tarafından tepkiyle karşılandı.
DİLOVASI’NDA DA YOK SAYILDILAR
Muhalefet ilçe başkanları, kendilerine hiçbir siyasi partinin davet edilmediğinin ifade edildiğini belirtirken, diğer ilçelerde siyasi parti temsilcilerinin protokolde yer aldığını öne sürdü. Dilovası İlçesinde de ise kendilerinin yok sayıldığını dile getirdiler.
“AYNI DÜŞÜNCEDEYİZ”
İlçe başkanları yaptıkları ortak değerlendirmede, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen böylesine anlamlı bir programda tüm kesimlerin temsil edilmesi gerektiğini ifade ederek, muhalefet parti ilçe başkanlarının tamamının bu tepkiye katıldığını ve aynı düşüncede olduklarını belirtti.