DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları 8 Kasım’da yangın faciasında alevler içinde yanarak hayatını kaybeden ailelerin evlerine ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı, anneye sarılarak ağlaması duygusal anların yaşattı.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, yangın felaketinde alevler arasında kalarak feci şekilde can veren
Tuğba Taşdemir , Nisa Taşdemir , Cansu Esatoğlu, Esma Dikan, Hanım Gülek evlerini ziyaret ederek aile bireylerine başsağlığı diledi. Tuğba Taşdemir’in annesinin boynuna sarılarak ağlaması ve duygusal anların yaşattı.
Taziye ziyaretlerine, İl Eş Başkanları İbrahim Ergin ve Av. Selda İlgöz Koçyiğit, DEM Parti Dilovası İlçe Örgütü Eş Başkanları Sabri Uçar, Havin Akboğa ve meclis üyeleri ile birlikte partililer katıldı.
Yapılan açıklamada; Yaşanan bu büyük felaket nedeniyle derin bir üzüntü yaşayan ailelerimizin acısını paylaştık yaşamını yitiren emekçilerin anısını yaşatma ve geride kalanların adalet mücadelesini sahiplenme irademizi bir kez daha ifade ettik dayanışmamız yalnızca bugüne değil hakikat açığa çıkana, sorumlular hesap verene ve benzer acıların tekrar yaşanmaması için mücadelemiz sonuç verene kadar sürecek olan kararlı bir sözdür dedi.